Yhteystiedot

AJ Music Production Oy

Aki Järvelä
Lepotie 6
15540 VILLÄHDE

puh. 044-286 30 20

sähköposti: aki@aj-music.fi

Y-tunnus: 2468413-6

YEL-tunnus: 44-9282522K

Sisältölaatikko

Kävijälaskuri alk. 7.11.2011

Käyntejä kotisivuilla:97320 kpl


Suomussalmi-Rock ja bändi Nokkis

Tv-mainoksessa sanotaan, ettei nokkahuilu ole mikään rokkisoitin - me olemme siitä eri mieltä ja tässä siitä todiste:

Osallistuimme bändillä Nokkis Suomussalmi Rock -tapahtumaan lauantaina 21.7.2012 klo 13 päälavalla. Kutsuimme mukaan kaikkia nokkahuilunsoittotaitoisia osallistumaan tähän hauskaan tapahtumaan. 

Soittajille teetätettiin t-paita, jossa on oheinen Lilja Kinnusen piirtämä Nokkis-logo. Jokainen harjoitteli netissnokkis.jpgä olleiden taustojen avulla kappaleet kotonaan ja lauantaiaamuna pidettiin yksi yhteisharjoitus.

Soitettavat kappaleet olivat Aki Järvelän säveltämästä Nokkismusa 1 -materiaalista  Nokkistanssi, Nokkistekno, Nokkispunkki, Suomussalmelle omistettu Nokkissalmi, Nokkissuffle sekä Nokkisskottis. Soittajien ei välttämättä tarvinnut osata soittaa jokaista kappaletta, tärkeintä oli osallistuminen ja hauskanpito sekä soittamisen ilo. Oli mukava näyttää yleisölle, että nokkahuilullakin voi soittaa  kaikenlaista musiikkia, myös rokkia. Erityisesti toivoimme lapsisoittajia mukaan ja toivoimme myös, että lava olisi ollut täynnä eri-ikäisiä soittajia.  Kaikilla halukkailla oli nyt mahdollisuus osallistua ja päästä rokkilavalle esiintymään. Verestämällä hiukan koulussa opittuja taitoja pystyi taatusti tulemaan mukaan Nokkikseen.

aki_jarvela_nokkismusa_suomussalmi-rock_2012.jpg

Taisimme saada aikaan Suomussalmi-Rockin isoimman bändin Nokkiksen, meitä oli lavalla kuusi soittajaa Sanelma ja Mervi Suomussalmelta, Anne Oulusta, Kaisu ja Tapani Hämeenlinnasta sekä Pauliina Nastolasta näyttämässä, miten Suomussalmella osataan! Aki itse oli teknisellä puolella.

Linkissä blogi keikasta. Allaolevissa linkeissä videot kappaleista

Nokkisskottis

Nokkissalmi

Nokkissuffle

Vuonna 2013 soittajia oli enemmän Pauliinan, Sanelman ja Annen lisäksi Tita ja Anni Sodankylästä, Kati Lahdesta ja Maria ja Osmo Helsingistä. Kaikilla heistä on suomussalmelaistaustaa. 2014 meitä oli soittamassa neljä eli Anne, Pauliina Tita ja Anni.

2015 osallistumme jälleen Suomussalmi Rockiin bändillä Nokkis. Jos haluat tulla mukaan, niin ota Akiin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Olisi mukavaa, jos lava olisi soittajia täynnä - jokainen voi siis ainakin kerran elämässään olla rokkitähti. Konsertti on Jätkänpuistossa ja meitä on ainakin viisi soittajaa lavalla. 

https://www.dropbox.com/l/Os52Nz2LUFBScpvdpRgXcu

Nähdään Suomussalmella heinäkuussa!